F12-lagen vann elva av tolv matcher

Vimmerby IF:s två F12-lag gjorde en fantastisk insats i Bullerby Cup. De båda lagen spelade totalt tolv matcher under de fyra dagarna och drog det längsta strået i alla förutom en av dem.

VIF hade två F12-lag med i Bullerby Cup. De fick segerjubla i totalt elva av tolv matcher.

VIF hade två F12-lag med i Bullerby Cup. De fick segerjubla i totalt elva av tolv matcher.

Foto: Karl Edgren

Fotboll2018-07-29 19:29

Bullerby Cup är över för den här gången och det har gått bra för arrangörsföreningen Vimmerby IF i år. Bäst har det kanske gått för klubbens båda F12-lag, som spelade sex matcher vardera och bara tappade poäng i en av dem.

– Det har gått fantastiskt bra för båda våra lag som varit med i cupen men vi är väldigt trötta nu, säger Ulrika Nilsson, som var ledare för F12:ornas lag 2 tillsammans med Tobias Eriksson.

VIF:s andra F12-lag leddes av Mark Nichols och Josephine Svensson. Lagen höll ihop när det inte var match och hade väldigt kul ihop under dagarna.

Under torsdagen och fredagen var det en väldigt stark sol och hög värme som drog in över Ceosvallen men den påverkade inte dessa lag, som var noga med att återhämta sig, dricka och äta rätt.

– De har hanterat cupen på ett utmärkt sätt och varit jätteduktiga. Efter matcherna hängde vi inte kvar på Ceos utan gick tillbaka och vilade, drack vätska och fick i oss salt i form av bland annat chips, säger Ulrika Nilsson.

Tjejerna som spelat är naturligtvis slutkörda efter fyra tuffa dagar. Bullerby Cup är nu över men de gläds åt prestationerna och för tiden de haft tillsammans under cupen.

– Alla är jättenöjda. Vi har ett härligt gäng på 24 träningsvilliga tjejer som bott tillsammans och umgåtts under turneringen, säger Nilsson och fortsätter:

– Vi har haft jättekul och det är alltid roligt när det går bra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om