Fält-Öhr redo för comeback efter skadan

Vimmerby IF:s poängjakt i botten av division två-tabellen går vidare. Till helgens hemmamatch mot Lund får man tillbaka en tung trio. – Om jag blir uttagen är jag redo att köra, säger Jonathan Fält-Öhr.

Jonathan Fält-Öhr har tränat för fullt de senaste två veckorna och är redo för spel till helgens match. Foto: Roelof Stroetinga/Arkiv

Jonathan Fält-Öhr har tränat för fullt de senaste två veckorna och är redo för spel till helgens match. Foto: Roelof Stroetinga/Arkiv

Foto:

Fotboll2017-08-16 06:45

Fält-Öhr har en jobbig återhämtningsperiod bakom sig. De senaste två veckorna har han tränat för fullt och nu menar ytterbacken att han är redo för matchspel.
– Det känns bra. I början fick jag lite ont överallt eftersom jag gick från noll till hundra men nu är det inga konstigheter, säger Fält-Öhr.

Dialogen med tränaren David Lindgren är god och Fält-Öhr säger att man hela tiden velat ta det långsamt under rehabiliteringen.

Ted Åström Åberg missade matchen mot IFK Malmö efter en smäll på höften – en skada han nu lagt bakom sig. Då kom nästa dråpslag.
– Jag ligger hemma och är sjuk. Det är halsen som spökar, säger Åström Åberg när vi når honom över telefon.

Men höftskadan stör inte längre?
– Nej, det är inga problem. Jag pratade med David igår och vi är inte oroliga för helgens match.

Även Markus Ahl var borta från matchtruppen senast. Detta på grund av ryggproblem. Ett snett bäcken är boven i Ahls skadedrama.
– Det går vidare till höften och därifrån till ryggen. Jag har varit och knäckt till den nu idag (läs igår), och känner att det går åt rätt håll. Det är inte helt bra än.

Men det är några dagar kvar till match, fortfarande.
– Ja precis. Jag är mest stel nu, ingen smärta. Förhoppningsvis kan jag vara med i helgen, avslutar Markus Ahl.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!