Fem raka segrar för Frödinge-Brantestad

Frödinge-Brantestad och HM IS har två helt olika formkurvor.

HM IS (9-m) förlorade mot Frödinge-Brantestad SK (9-m)

HM IS (9-m) förlorade mot Frödinge-Brantestad SK (9-m)

Foto: Montage

Fotboll2023-06-08 21:08

Frödinge-Brantestad vann torsdagens möte på Slättvallen 1, Mariannelund och har därmed fem raka segrar i division 4 Hultsfred dam i fotboll. Hemmalaget HM IS däremot har fem raka förluster. Matchen slutade 1-6 (0-1).

- Det var en stark start på första halvlek sedan tappade vi markeringar och kom först i sista 20minuterna in i matchen igen med ren kämparanda, kommenterade HM IS:s tränare Stefan Frejd.

Frödinge-Brantestads tränare Daniel Wessman tyckte så här om matchen:

- Vi får inte till det riktigt i första. I andra blir det bättre fart, skapar massor av lägen men det tar tid innan 2:an kom, men sedan rullar det på och vi borde vunnit med mera.

Louise Andersson gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Linnea Kratz, Stina Linder, Elin Linder och Maja Will, målet för HM IS gjordes av Elsa Dahlström.

HM IS har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Frödinge-Brantestad har 15 poäng.

Nästa motstånd för HM IS är Tjust B. Lagen möts måndag 19 juni 19.00 på Tjustvallen. Frödinge-Brantestad tar sig an Tjust B hemma måndag 12 juni 19.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!