Följetongen avslutad – de har bestämt sig

Det har varit en följetong under hela frimånaden men nu har de bestämt sig; Jetmir Shehi och Ahmed Tarabeih går tillbaka till SK Lojal. "Hjärtat för klubben talade", säger Lojals tränare Viktor Gimolli.

SK Lojal förstärker truppen inför kommande säsong.

SK Lojal förstärker truppen inför kommande säsong.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-12-09 10:50

Jetmir Shehi och Ahmed Tarabeih lämnade SK Lojal för Hultsfreds FK i början av frimånaden. Bara en vecka senare bestämde de sig för att lämna HFK. Nu har de skrivit på för SK Lojal igen och kommer att spela där under säsongen 2020. 
– Det är väldigt viktigt för oss. De var jagade av många klubbar, vilket betyder att de besitter stora kvaliteter. Jag tror att vilken klubb som helst här i trakten skulle vilja ha dem. Jag förstod varför de ville lämna och testa något nytt först, men till slut var det väl hjärtat för klubben som talade, säger SK Lojals tränare Viktor Gimolli. 

Gimolli och Lojal har nu även gjort klart med Meris Hasanbegovic från Hultsfreds FK. 
– Jag ser Meris som innermittfältare men han kan även användas som yttermittfältare, förklarar Gimolli.

Lojals två stora tapp inför den kommande säsongen är Armend Mahmutaj och Ilhan Jejna. Det är två spelare som var väldigt viktiga förra året, men Gimolli är inte alltför orolig trots det.
– Det är klart att det är två bra spelare men vi har fått in Meris och i värsta fall får väl jag själv spela lite mer än jag gjorde förra året. Ser vi till hur det såg ut när frimånaden öppnade så är läget mycket, mycket ljusare nu. I början kände jag att "det här kanske blir slutet för klubben", men nu har vi fått ihop det. Det enda vi har kvar att lösa nu är en målvakt och vi har ett alternativ som vi jobbar på. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!