Förlust för Hägerstad trots mål av Mattias Carlsson och Markus Jansson

Hägerstad blev besegrade av Mantorp på hemmaplan i division 5 Östergötland västra herr i fotboll, där matchen på tisdagen slutade 2-5 (0-2).

Hägerstads IF förlorade mot Mantorps FF

Fotboll2023-05-09 21:35

Gästerna Mantorp fick en bra start på matchen. Emil Dagnäs slog till, redan i 19:e minuten.

Mantorp ökade ledningen till 0-2 i 38:e minuten, genom Filip Nilsson. I 65:e minuten slog Emil Dagnäs till på nytt, och gjorde 0-3.

Hägerstads Markus Jansson gjorde 1-3 i 69:e minuten.

Mantorp ökade ledningen till 1-4 bara tre minuter senare genom Emil Dagnäs som med målet fullbordade sitt hattrick.

Med sex minuter kvar att spela reducerade Hägerstad genom Mattias Carlsson. Fler mål än så blev det inte för Hägerstad.

2-5-målet kom med en minut kvar att spela, när Emil Dagnäs ännu en gång slog till och gjorde mål. 2-5-målet blev matchens sista.

Emil Dagnäs gjorde fyra mål för Mantorp.

Hägerstad har en oavgjord och fyra förluster och 3-14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mantorp har två vinster och tre oavgjorda och 13-8 i målskillnad.

Hägerstad har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Mantorp har nio poäng.

I nästa omgång har Hägerstad Skeninge borta på Skänninge IP, lördag 13 maj 15.00.