Förlust för Mörlunda borta mot BB 2001

Mörlunda förlorade mötet med BB 2001 borta med 0-3 (0-1) i division 6 Oskarshamn herr i fotboll på lördagen.

BB 2001 vann mot Mörlunda GIF

Fotboll2022-08-20 15:02

Mörlundas tränare Joakim Svensson kommenterade matchen:

- Jag tycker vi gör en mycket bra match sett över 90 minuter. Alla sliter och jobbar hårt hela matchen och ska ha beröm för det. Vi skapar en del chanser men får tyvärr inte dit bollen.

BB 2001 gjorde första målet. Khaled Teimori gjorde målet, redan i 25:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Linus Johansson Jensen mål och ökade BB 2001:s ledning.

BB 2001 gjorde också 3-0 genom Jonatan Olsson i 60:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

BB 2001 har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Mörlunda har en vinst och fyra förluster.

BB 2001:s nya tabellposition är andra plats, medan Mörlunda är på nionde plats.

Nästa motstånd för Mörlunda är Ruda. Lagen möts tisdag 23 augusti 18.30 på Lillesjö IP.