Förlust för Slätmon mot Stjärnorp B med 3-4

Slätmon fick se sig slaget i mötet med Stjärnorp B på hemmaplan i division 7 Östergötland södra herr i fotboll, med 3-4 (1-3).

Slätmons BK förlorade mot Stjärnorps SK B

Fotboll2024-09-22 16:08

- Bra kämpainsats från grabbarna idag, och hade matchen varit fem minuter längre hade vi nog lyckats knipa minst en poäng. Plus till Larsa Svensson som gör comeback i målet och Elmedin Kadiric som visar vad han kan, kommenterade Slätmons tränare Kristoffer Sjöqvist.

Matchen förblev jämn målmässigt till Stjärnorp B tog ledningen i 22:a minuten, genom Christopher Lilja.

Slätmon kvitterade till 1-1 i 24:e minuten, när Elmedin Kadiric slog till.

Bara tre minuter senare var det Christopher Lilja som såg till att Stjärnorp B tog ledningen.

Stjärnorp B ökade också ledningen till 1-3 i 37:e minuten, när Melwin Amundsson hittade rätt. Christopher Lilja ökade Stjärnorp B:s ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 77:e minuten.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Slätmon genom Brhane Michael.

Slätmon reducerade igen i 87:e minuten genom Kristoffer Sjöqvist på straff. 3-4-målet blev matchens sista.

Christopher Lilja gjorde tre mål för Stjärnorp B.

Slätmon har en vinst och fyra förluster och 14-26 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Stjärnorp B har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 19-19 i målskillnad. Det här var Slätmons tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Med en omgång kvar är Slätmon på femte plats i tabellen, medan Stjärnorp B är på fjärde plats.

Motståndare i sista omgången för Slätmon är Väderstad B. Lagen möts söndag 29 september 14.00 på Bergavallen.