Förlust för Storebro borta mot Timmernabben

Storebro förlorade mötet med Timmernabben borta med 0-3 (0-1) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på torsdagen.

Timmernabbens IF vann mot Storebro IF

Fotboll2022-05-26 15:27

Timmernabben fick en bra start på matchen. Victor Hällblad gjorde målet, redan i nionde minuten. Direkt efter pausen slog Christian Finstad till och ökade Timmernabbens ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Markus Svensson som ökade Timmernabbens ledning i 74:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Timmernabben har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Storebro har två vinster och tre förluster.

Timmernabben ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Storebro ligger på tionde plats.

Nästa motstånd för Storebro är Ariel. Lagen möts fredag 3 juni 19.00 på Bruksvallen.