Förlust för Storebro hemma mot Timmernabben

Storebro förlorade mötet med Timmernabben hemma med 2-5 (1-3) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på lördagen.

Storebro IF förlorade mot Timmernabbens IF

Fotboll2022-09-03 18:46

Timmernabben startade matchen bäst och tog ledningen. Markus Svensson gjorde målet, redan i tionde minuten.

Storebro kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Arbnor Mataj.

Timmernabben tog ledningen på nytt i 35:e minuten, genom Victor Johnsson.

Timmernabben gjorde också 1-3 strax före halvtidsvilan, genom August Norell. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Victor Hällblad och ökade ledningen för Timmernabben.

Robin Flöisbon reducerade för Storebro i 78:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Storebro.

Men med sju minuter kvar att spela ökade Timmernabben ledningen genom Markus Svensson. 2-5-målet blev matchens sista.

Storebro har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Timmernabben har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att Storebro är kvar på tionde plats, och Timmernabben stannar på fjärde plats, i tabellen.

Söndag 11 september 16.00 spelar Storebro borta mot Ariel.