Förlust på bortaplan för Hultsfred mot Djursdala

Hultsfred förlorade mötet med Djursdala borta med 0-2 (0-1) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på lördagen.

Djursdala SK vann mot Hultsfreds FK

Fotboll2024-09-14 18:29

Djursdala startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Simon Henriksson gjorde målet, redan i 18:e minuten. 2-0-målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Oliver Schott slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Djursdala har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 7-3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hultsfred har en vinst och fyra förluster och 5-8 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Djursdala på åttonde plats i tabellen, medan Hultsfred är på tionde plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är IFK Västervik. Lagen möts söndag 22 september 16.00 på Knektavallen.