Förlust på bortaplan för IFK Tuna mot Tjust

IFK Tuna räckte inte till mot Tjust på bortaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

Tjust IF FF vann mot IFK Tuna

Fotboll2024-09-28 18:46

Matchen på lördagen slutade 3-0 (2-0) till Tjust.

Tjust tog en tidig ledning. Robin Lundahl gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Tjust ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, återigen genom Robin Lundahl, i 14:e minuten.

I den 42:a minuten fick IFK Tuna Maximilian Lundin utvisad. I 62:a minuten gjorde Robin Lundahl också 3-0 som med målet fullbordade sitt hattrick.

Tjust har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 11-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Tuna har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 11-8 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Tjust på tredje plats i tabellen, och IFK Tuna är på femte plats.

Motståndare i sista omgången för IFK Tuna är Stjärnan. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 på Tunhamra.