Formstarka Hultsfred tog ännu en seger

Hultsfred fortsätter starkt i division 4 Vimmerby dam i fotboll.

Hultsfreds FK vann mot RBK/IFKO

Fotboll2024-06-17 21:41

När laget mötte RBK/IFKO hemma på Knektavallen på måndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-0 (2-0). I och med detta har Hultsfred fyra segrar i rad.

- Stabil seger men inte lika fokuserat som i matchen mot Tjust B. HFK har gynnats i hemmamatcherna av att Knektavallen har maxmått med stora ytor att spela på, tyckte Hultsfreds tränare Per Tuvesson, efter matchen.

Hultsfred har skapat en skön vinnarkänsla på Knektavallen. Segern mot RBK/IFKO betyder att laget har vunnit fem raka matcher på hemmaplan.

Hultsfred fick en bra start på matchen. Julia Ingemarsson gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Hultsfred ökade också ledningen till 2-0 i 33:e minuten, när Elsa Nilsson fick träff. Direkt efter pausen ökade Julia Ingemarsson Hultsfreds ledning.

Till slut kom också 4-0-målet genom Emma Billing i 68:e minuten.

Resultatet innebär att Hultsfred fortsätter toppa tabellen och RBK/IFKO ligger på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hultsfred är Vimmerby B. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Knektavallen.