I fotbollsdamernas två kommande landskamper, mot Danmark på långfredagen och mot Norge fyra dagar senare, kommer "One Love"-bindeln att sitta runt armen på Sveriges lagkapten.
Det kan dock bli sista gången på ett bra tag.
Nästa officiella landskamp efter den här samlingen är VM-premiären mot Sydafrika den 23 juli, och där är det inte säkert att den uppmärksammade kaptensbindeln tillåts.
Debatten känns igen från herrarnas VM förra året. Då hade sju nationer planerat att spela med "One Love"-bindeln som ett ställningstagande för mångfald och inkludering. Men i sista stund ändrade man sig efter att Fifa hotat om sportsliga straff som gula kort och avstängningar för de lag som inte använde sig av Fifas egna bindlar.
"Vet vad vi står för"
Det svenska damlandslaget vill bära "One Love"-bindeln under VM i Australien och Nya Zeeland i sommar. Kanske även om det leder till repressalier från Fifa.
– Ni känner oss som landslag och som individer och vet vad vi står för och vad vi har kämpat för under årens gång. Sedan vad det leder till, hur det kommer se ut på VM, det kan vi bara spekulera om just nu. Jag hoppas att vi slipper gå dit. Men skulle vi gå dit så blir det en diskussionsfråga för oss som lag, säger lagkaptenen Caroline Seger.
Häromveckan uppgav tyska Bild att bindeln kommer att vara förbjuden även i damernas VM. Men Fifa gick snabbt ut och dementerade, och hävdade att något beslut ännu inte är taget.
Sveriges landslagschef Marika Domanski Lyfors säger att frågan fortfarande hänger i luften.
– Först måste vi ha ett besked från Fifa. Sedan är det en dialog med våra spelare, generalsekreterare, förbundsstyrelse och landslagschef. Så fort vi vet vad som kommer att gälla så kommer vi att prata om det här, och ta ett beslut.
Inför tisdagens mot Norge i Göteborg ska den övergripande landslagschefen Jens T Andersson träffa de svenska spelarna för att bland annat diskutera "One Love"-bindeln.
1 000 bra lösningar – en dålig
Domanski Lyfors hoppas dock att Fifa snart ger ett besked i frågan, och ett positivt sådant, så att det svenska landslaget slipper ta ställning.
– Vi har spelat med Fifa-bindlar tidigare under mästerskapen, så det är inget konstigt med det. Det handlar bara om ”ska det vara något budskap på dem?”
– För egen del när jag funderar på det så skulle det väl vara fantastiskt om Fifa i stället gjorde en bindel med just det budskapet.
TT: Finns det något som tyder på det då?
– Det är väl att de inte har gått ut officiellt ännu och sagt vad det är som kommer att gälla. Så jag både hoppas och tror på ett sådant bra beslut.
Det vore en strålande lösning på problemet, håller Caroline Seger med om.
– Det är väl jättebra? Jag tror att det finns 1 000 lösningar och den enda som inte kommer att funka, det är om man inte löser det. Det är bara att välja och vraka (bland lösningarna) för jag tror att det finns massa bra saker som kan göras, utom att förbjuda sådant här, säger Seger.
"Jag är hoppfull"
Anfallaren Olivia Schough är trots allt optimistisk. Bara att saken är uppe för diskussion är positivt, säger hon.
– Vi har alltid stått för de här sakerna, för mänskliga rättigheter och rätten att älska vem man vill. Den bindeln vill vi så klart ha. Vi får hoppas att det löser sig. Jag ser det som positivt att det diskuteras, för jag var rädd att det skulle förbjudas helt redan nu. Jag är hoppfull om att Fifa kommer att ta ett bra beslut i slutändan.
Caroline Seger är inte lika övertygad om att Fifa kommer att landa rätt. Den 38-åriga mittfältsveteranen har varit med länge nog för att inte ta sådant för givet.
– Vi har alla sett vad de går för i många lägen. Men hoppet är det sista som överger en, och man är lite trög ibland som människa, på ett positivt sätt också för annars slutar man nog att tro på världen. Så vi hoppas att Fifa tar rätt beslut den här gången och någonstans förstår innebörden av att ha en bindel som representerar mänskliga rättigheter, säger Seger.