Första segern för säsongen för Hultsfred

Hultsfred har haft det tufft i division 3 Småland östra dam i fotboll den här säsongen, men borta mot Borgholm Komb kom första segern, efter sju spelade matcher.

IFK Borgholm Komb förlorade mot Hultsfreds FK

Fotboll2021-09-26 15:36

Hultsfred vann med 5-1 (2-0).

Hultsfred började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Marica Lindblad till.

Hultsfred ökade också ledningen till 0-2 i 37:e minuten, genom Emma Billing. Emma Billing, åter igen, ökade Hultsfreds ledning i 77:e minuten.

Med sju minuter kvar att spela ökade Hultsfred ledningen genom Caroline Phalén.

Bara fyra minuter senare var det Ida Lipic som såg till att Hultsfred ökade ledningen på nytt, till 0-5.

Borgholm Komb reducerade till 1-5 en minut senare genom Linnéa Heinrich. Fler mål än så blev det inte för Borgholm Komb.

Med en omgång kvar är Borgholm Komb på åttonde plats i tabellen, medan Hultsfred är på nionde plats.

Söndag 3 oktober 16.00 spelar Hultsfred hemma mot Kalmar Södra i sista omgången.