Första segern sedan återkomsten: "Äntligen"

En förlösande seger. Det tog Virserum när de lyckades besegra Farstorp borta med 3–2.

Fredrik Ströbergs Storebro tog en skön seger. Viktor Ström var vass som mittback och Imad Khankan stod för det avgörande målet.

Fredrik Ströbergs Storebro tog en skön seger. Viktor Ström var vass som mittback och Imad Khankan stod för det avgörande målet.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2024-05-23 21:38

Farstorp-VSGF 2–3

– Äntligen. Den har vi väntat på. Jag har känt att vi har varit på gång i de senaste matcherna så det var skönt att få utdelning, sa Virserums tränare Adis Mulisic.

Det var säsongens första poäng för VSGF som är tillbaka i seriespel efter ett uppehåll. Segern grundlades i första halvlek.

– Vi spelade väldigt bra där och borde ha haft ledningen med 2-3 bollar. Men vi släppte in 1–0 och kunde vända till 2–1 i alla fall.

I andra kvitterade Farstorp snabbt, men Virserum avgjorde kvarten från slutet.

– Seth Ståhlgren Uebel nickade in en hörna och blev matchvinnare, sa Mulisic som hyllade hela laget.

Övriga mål gjordes av Isak Andersson och Tigran Martirosyan.

Örbäcken-Storebro 0–1

Storebro kom från en tung 7–0-förlust mot Hebe hemma. Därför njöt tränaren Fredrik Kindstrand-Ströberg extra av den här segern.

– Ja, det var väldigt skönt att vi lyckades studsa tillbaka så snabbt, säger han glatt.

Storebro fick det betydelsefulla första målet då Imad Khanhan hittade rätt efter tio minuter.

– Det var viktigt att vi fick med oss det. Örbäcken hade mycket boll under hela matchen, men skapade med tanke på det inte så många heta lägen. Visst var de nära någon gång mot slutet, men då stod Erik Pettersson i målet för ett par fina räddningar, sa Ströberg som gav plus till hela laget för insatsen och lyfte fram just Pettersson samt mittbacken Viktor Ström lite extra.


Fårbo-Mörlunda 4–1

Mörlunda lyckades inte hota serieledande Fårbo på bortaplan. Hemmalaget gick fram till 3–0 innan William Steinholz reducerade för Mörlunda. Närmare än så kom de inte.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!