Fotbollsprofilen kom tvåa i finalen

Kevin Gaines från Kisa kom tvåa i finalen av tävlingsrealityprogrammet Puppet master. Snart kommer 27-åringen även att synas i rutan i programmet "Hide and seek" på Discovery.

Kevin Gaines kom tvåa i finalen av Puppet master och ska nu vara med i "Hide and seek".

Kevin Gaines kom tvåa i finalen av Puppet master och ska nu vara med i "Hide and seek".

Foto: Rickard Monéus

Kisa2021-05-04 20:18

På måndagskvällen sändes finalen av Joakim Lundells dokusåpa Puppet master som går på Youtube. I finalen stod Kevin Gaines och Johannes Holmström efter att ha spelat ut Angelica Johnsen i en tävling där deltagarna antingen skulle lyfta eller inte lyfta på en kupa. De två som tog samma beslut gick vidare till finalen.

– Vi isolerades från varandra i fyra timmar innan tävlingen så det var många tankar som snurrade när man stod där, säger Kevin Gaines, som även spelar för Kisa BK.

Väl i finalen blev det Johannes Holmström som röstades till vinnare av gamla deltagare, med en rösts marginal. För bedriften vann han 100 000 kronor.

– Det är klart att det är surt när man var så nära, men samtidigt var det rätt person jag förlorade mot. Och vi hade bestämt innan att den som kom tvåa skulle få 10 000 kronor av vinnaren, så man gick inte helt lottlös, säger Kevin.

Efter att finalen av Puppet master sändes släppte Kevin Gaines nyheten att han även varit med i inspelningen av Joakim och Jonna Lundells tävlingsprogram "Hide and seek" som sänds på Discovery. I programmet bjuds influencers in till ett kusligt slott för att genomföra "Sveriges läskigaste kurragömma". 

– Det var också roligt men på ett annat sätt. Här var det mer intensivt medan i Puppet master lärde man mer att känna folk, vilket jag tycker om. Jag tycker om att tävla och att ta mig in i folks huvuden och ta tuffa beslut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!