Kaptenen lämnar Djursdala för moderklubben

Gullringen har gjort klart med en offensiv kraft till kommande säsong. Ricky Gustafsson väljer att lämna Djursdala för sin moderklubb Gullringen.

Ricky Gustafsson har bestämt sig för att lämna Djursdala för seriekonkurrenten Gullringen.

Ricky Gustafsson har bestämt sig för att lämna Djursdala för seriekonkurrenten Gullringen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-01-04 21:22

Ricky Gustafsson var lagkapten för det Djursdala som lyckades ta hem seriesegern i division fem den gångna säsongen. Nu står det klart att han inte väljer att följa med DSK upp i fyran. Istället är han klar för blivande seriekonkurrenten Gullringen.

– Det är just en sådan offensiv spelare som vi behöver. Ricky har dessutom lovat att satsa helhjärtat inför kommande säsong, säger Gullringens sportchef Patrik Wärnehall.

Så här kommenterar Gustafsson sitt val:

– Jag väljer Gullringen igen för att det är min moderklubb och tycker det är dags att vända hem efter några säsonger i Djursdala. Jag tycker framtiden ser bra ut för klubben med många duktiga juniorer som är på väg framåt. 
Anläggningen Gullemon är ju den bästa i den här regionen med riktigt bra naturgräs, fint omklädningsrum och allt där till. Mina styrkor är att bidra med rutin, det felvända spelet och är bra med båda fötterna, säger han till klubbens hemsida.

Gustafsson blir Gullringens fjärde nyförvärv inför kommande säsong då de tidigare tagit in Karlo Goranci, Billy Inkoom samt Leontios Cota.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!