Frödinge-Brantestad tappade ledning och fick se sig besegrat

Frödinge-Brantestad spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek i matchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll mot Ankarsrum på Bruksliden.

Ankarsrums IS vann mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2022-06-23 20:58

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1-2, för Frödinge-Brantestad.

- Får säga att det är rättvist, Ankarsrum tog över helt sista 25 minuterna, tyckte Frödinge-Brantestads tränare Johan Bengtsson, efter matchen.

Segermålet för Ankarsrum stod Micheale Shambel Habtu för efter 86 minuter.

Frödinge-Brantestad gjorde första målet. Alex Gunnarsson slog till, redan i 26:e minuten. I 69:e minuten slog Jesper Skälhammar till, och kvitterade för Ankarsrum.

Det matchavgörande målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Micheale Shambel Habtu gjorde 2-1 för Ankarsrum. Shambel Habtu fullbordade därmed Ankarsrums vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Ankarsrum nu ligger på tredje plats. Frödinge-Brantestad är på sjunde plats.

Frödinge-Brantestad tar sig an Virserum i nästa match hemma torsdag 30 juni 19.00.