Frödinge tappade ledningen tre gånger

Frödinge/Brantestad fick med sig en poäng från bortamatchen mot Hammarsgärde i en match som slutade 3–3 (2–2).

Niklas Gunnarsson gjorde ett av målen för Frödinge mot Hammarsgärde.

Fotboll2021-09-01 11:38

FBSK tog ledningen genom Niklas Gunnarsson efter tolv minuter. Avslutningen på första halvlek blev sedan en riktigt målkavalkad. I 37:e minuten kvitterade hemmalaget. Fyra minuter senare gav Husni Allaf Frödinge ledningen igen, men Hammarsgärde lyckades kvittera till 2–2 innan halvtid.

En kvart in i andra halvlek tog gästerna ledningen för tredje gången. Filip Nilsson gjorde målet på straff.  Ledningen blev dock inte långvarig utan tre minuter senare gjorde Hammarsgärde 3–3.

Hemmalaget var sedan närmast att avgöra på slutet då de hade flera fina lägen, men Tobias Turesson i Frödinges mål såg till att det förblev oavgjort.