Frödinge/Brant tog kommandot från start mot Ankarsrum

Frödinge/Brant hade greppet från start i matchen i division 6 Vimmerby herr i fotboll mot Ankarsrum på torsdagen.

Ankarsrums IS förlorade mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2024-06-06 20:53

Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (1-0) borta på Bruksliden.

- Idag får vi utdelning på våra chanser och gör en gedigen laginsats, kommenterade Frödinge/Brants tränare Urban Svensson.

Frödinge/Brant gjorde första målet. Axel Hoppe Adolfsén gjorde målet, redan i 17:e minuten. Sigge Nilsson Blomberg ökade Frödinge/Brants ledning med knappa kvarten kvar.

Frödinge/Brant gjorde också 0-3 genom Johan Carlsson i 86:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

För tabellens utseende betyder det här att Ankarsrum ligger på femte plats medan Frödinge/Brant har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Frödinge/Brant är Överum. Lagen möts torsdag 13 juni 19.00 på Lundavallen.