Frödinge/Brant tog ny seger

Frödinge/Brant är svårslaget i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Gamleby FF förlorade mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2024-06-17 21:05

Mot Gamleby FF borta på måndagen blev det seger igen. Laget vann med 5-1 (4-0) och har nu fyra segrar i rad.

- Vi gör en gedigen prestation i första, tappar lite i andra, återigen en bra lag prestation. Extra beröm till 3-målskytten Axel Hoppe, kommenterade Frödinge/Brants tränare Urban Svensson.

Frödinge/Brant startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Axel Hoppe Adolfsén till.

Frödinge/Brant ökade ledningen till 0-2 i nionde minuten.

Frödinge/Brant gjorde 0-3 i 36:e minuten, när Albin Hellenstierna fick träff.

Frödinge/Brant gjorde också 0-4 i slutet av första halvleken, ännu en gång genom Axel Hoppe Adolfsén. Det dröjde till den 71:a minuten innan Kim Johansson ökade ledningen.

I den 75:e minuten reducerade Fabian Rosén för Gamleby FF. Fler mål än så blev det inte för Gamleby FF.

I tabellen innebär det här att Frödinge/Brant nu ligger på andra plats. Gamleby FF är på tionde och sista plats. Ett fint lyft för Frödinge/Brant som låg på sjätte plats så sent som den 29 maj.

Nästa motstånd för Frödinge/Brant är Storebro. Lagen möts tisdag 25 juni 19.00 på Lundavallen.