Frödinge/Brant utklassade Horn/Hycklinge på bortaplan

Frödinge/Brant fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Horn/Hycklinge i division 6 Vimmerby herr i fotboll med 7-2 (2-0).

Horn/Hycklinge förlorade mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2023-09-24 14:12

Frödinge/Brant gjorde första målet. Sigge Nilsson Blomberg gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Frödinge/Brant ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tage Falk. Direkt efter pausen slog Alex Gunnarsson till och ökade Frödinge/Brants ledning.

I 50:e minuten slog Hampus Nilsson till, och reducerade åt Horn/Hycklinge.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Rasmus Klase träff och ökade ledningen för Frödinge/Brant.

Fredric Carlsson gjorde dessutom 1-5 i 62:a minuten.

Emil Nilsson reducerade för Horn/Hycklinge med knappa kvarten kvar. Men mer än så orkade Horn/Hycklinge inte med.

Med fem minuter kvar att spela ökade Frödinge/Brant ledningen genom Olle Nilsson.

Frödinge/Brant ökade ledningen på nytt, till 2-7, bara tre minuter senare genom Johan Carlsson. 2-7-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Horn/Hycklinge sist i serien, medan Frödinge/Brant är på fjärde plats.

I sista omgången har Frödinge/Brant BOIF hemma på Lundavallen, söndag 1 oktober 12.00.