Fyra fasta frälste Gullringen

Gullringen besegrade FK Linköping med hela 4-0 (2-0). Tacka Patrik Wärnehall, ansvarig för fasta situationer, för det. GoIF gjorde tre mål på hörna och ett på inkast. - Vi får tillägna den här segern till Patrik, skrattar tränaren Niklas "Dansbo" Johansson.

Ted Åström-Åberg, Marcin Muszka, Robert Samo och James Weber. Tre målskyttar och en storspelande målvakt.

Fotboll2012-08-13 06:27

Gullringen är på gång. 4-0 borta mot FK Linköping satt som ett smäck. Nu har laget "bara" tre poäng upp till fast mark - ett drömläge vid den här tiden på året om man mäter med GoIF-mått.
Dessutom förbättrades målskillnaden betydligt.
- Den här segern känns som fyra poäng. Med fyra mål känns det som att vi har en god chans. Nu är det ett tag sedan vi fick stryk och vi har en bra trend. Men det är en lång serie och vi måste göra allt vi kan i varje match.
Hur skön var segern?
- På en skala mellan ett och tio var den en elva.

Åström-Åberg satte två
Ted Åström-Åberg har gjort sig känd som en hårdför, aggressiv ytterback. Igår gjorde han dessutom två mål - innan matchuret slagit över till minut åtta.
I tredje minuten höll han sig framme på en hörna, och i den sjunde på ett inkast. 0-2 var givetvis en drömstart för GoIF, som ändå var illa ute första halvtimmen.
- Första 25-30 minuterna hade vi svårt att få grepp om FKL:s snabba och rörliga passningsspel.
Hemmalaget förde spelet, men de få chanser som skapades tog en storspelande Marcin Muszka hand om. GoIF jämnade ut spelet i slutet av första, och hittade rätt med sin defensiv i andra halvlek.