Gjorde drömdebut i United med två mål

Mittbacken Maya Le Tissier gjorde en drömdebut i Manchester United med två mål i Super League-premiären hemma mot Reading.

Maya Le Tissier gjorde två mål i debuten för Manchester United. Arkivbild.

Fotboll2022-09-17 15:59

United vann med 4–0, alla målen gjordes i första halvlek. Le Tissier gjorde sina mål efter hörna, varav ett på nick.

Hon kom till United i somras från Brighton.

Hemmalagets kapten Katie Zelem spelade sin 100:e match och firade detta med ett mål (på straff) och slog hörnorna som Le Tissier gjorde mål på.

Det blev publikrekord på Leigh Sports Village med 5 315 åskådare på plats i Leigh utanför Manchester.

Super League-premiären sköts upp en vecka på grund av drottning Elizabeths bortgång. Inför matchen hölls en tyst minut och den brittiska nationalsången spelades för att hedra drottningen.

Super League-säsongen inleddes på fredagskvällen med Arsenals 4–0-seger mot Brighton.