Gullringen lockande för Simonsson

Senaste namnet i Gullringens jakt på ny tränare är Christian Simonsson. Enligt uppgifter till vår tidning är han tänkt att få en roll både som spelare och del av ledarstaben.

Christian Simonsson jagas av Gullringen

Christian Simonsson jagas av Gullringen

Foto:

Fotboll2015-11-20 10:53


Christian Simonsson är förmodligen traktens mest eftertraktade spelare. Inför nästa säsong har Kisa-mittfältaren kontaktats av ett tiotal klubbar, detta trots att han själv har sagt sig vara osäker på om han ens ska fortsätta sin spelarkarriär.

Enligt uppgifter till vår tidning har nu Gullringens GoIF spänt musklerna i jakten på Simonssons underskrift genom att sy ihop en unik lösning till honom. Kontraktsförslaget som Simonsson har att ta ställning till avser en kombinerad roll som spelare och tränare. Tanken är att han ska dela tränarsysslan med ytterligare en person.

När vår tidning når Christian Simonsson är han fåordig.

- Det stämmer att vi har varit i kontakt med varandra och diskuterat ett upplägg, men jag kan inte gå in på vad det innebär.

- Om jag kan hitta motivationen och tiden så vore det absolut spännande, annars hade jag sagt nej direkt. Men det är mycket som ska stämma, vare sig det gäller Gullringen eller någon annan klubb, säger Christian Simonsson.

Läs mer i papperstidningen på lördag

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!