Gullringen ställs mot obesegrat VFF

På onsdag kväll möts Gullringen och serieledande Västerviks FF i ett mycket intressant möte i division fyra. ”Har vi rätt inställning och bara kör på så slår vi vilket lag som helst”, säger Gullringens Ola Lindblom inför matchen.

Ola Lindblom tror att inställning kommer att bli en viktig faktor i kväll.

Ola Lindblom tror att inställning kommer att bli en viktig faktor i kväll.

Foto: ossian

Fotboll2019-06-19 07:00

Gullringens GOIF är inne i en tuff period just nu och ställs mot tuffast tänkbara motstånd i kväll när Västerviks FF kommer på besök till Gullemon. VFF, som leder division fyra-serien med fyra poängs försprång, har inte förlorat en enda match i år och har bara släppt in nio mål på hela säsongen. Lagen möttes i seriepremiären tidigare i vår där Gullringen gick upp till en 2-0-ledning i första halvlek men tappade till 2-2 i andra. Ola Lindblom, rutinerad mittback i Gullringen, vill gärna se en liknande prestation i kvällens match som i första halvlek mot VFF i premiären.

– Jag vill att vi ska föra spelet och spela precis så som vi gjorde i premiären mot dem. Vi får inte tappa initiativet och backa hem som vi gjorde i andra halvlek då, säger Ola Lindblom.

När halva säsongen nu är spelad ligger Gullringen i mitten av tabellen med 15 inspelade poäng på 11 matcher och man har sex poäng upp till kvalplatsen. Något som de själva inte är helt nöjda med.

– Det har varit sådär vi skulle vilja ha fler poäng så klart och varit med högre upp. Det är inte okej med fyra raka utan vinst som vi har nu och i matchen senast borde vi vunnit, säger Lindblom.

Vad måste ni göra för att ha en chans i kväll?

– Vi måste gå in och ge 100%. Har vi rätt inställning och bara kör på så slår vi vilket lag som helst. Västervik är duktiga och har ett starkt kollektiv så det är ett bra lag och det ska bli intressant att möta dem.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!