Gullringen tar emot Assyriska

Förlusttrenden på tre raka nederlag ska brytas. Hur? - Vi måste bli aggressivare, tuffare och hålla ihop laget på ett bättre sätt, säger Gullringens tränare Tobias Siverholm inför hemmamötet mot Assyriska.

Fotboll2009-06-17 06:42

Mötet mellan serietrean Gullringen och seriefyran Assyriska har alla förutsättningar att bli en jämn, tät och tuff match.
GoIF kommer med en vikande formkurva, Assyriska med det motsatta.
- Ja...., senast mot Östria spelade vi verkligen inte bra, men vi vann och hade flytet med oss till skillnad från många andra matcher, säger Assyriskas Roger Lönn.
- Vi har spelat dåligt på sistone, därför måste vi hitta tillbaka till ett spel vi behärskar, menar Gullringens Tobias Siverholm.

"Varit för snälla"
Analysen som Gullringens tränare har gjort tyder på för stora glapp mellan lagdelarna, där mittfältet har förlorat kampen mot sina motståndare.
- Vi måste bli tightare igen, om det sedan innebär att vi ska upp med backlinjen ett snäpp eller dra ner forwards vet vi inte riktigt. Vi får se.
Siverholm och Niklas Johansson vill också se ett tempostarkare Gullringen och att laget agerar tuffare och mer aggressivt.
- Vi har nog varit lite för snälla i de sista omgångarna och vi måste gå in hårdare i närkamperna. Det är kanske en floskel, men för att vinna ska vi vara beredda att göra ett sjuhelsickes jobb.
Dina intryck av Assyriska?
- Ett mycket bolltekniskt lag, som verkar ha kommit igång nu. Visst, vi ska inte ha för stor respekt för motståndet, men vi måste kanske ändå anpassa vårt spel till viss del.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!