Gullringen tillbaka på vinnarspåret

Efter två bottennapp är Gullringens GoIF tillbaka på vinnarspåret igen. Borta mot Hvetlanda övertygade gulsvart och vann med klara 3–0.

Gullringens båda målskyttar Rasmus Stahlin och Anton Palmér i 3–0-triumfen borta mot Hvetlanda.

Gullringens båda målskyttar Rasmus Stahlin och Anton Palmér i 3–0-triumfen borta mot Hvetlanda.

Foto: Privat

fotboll2018-06-29 22:17

Det var en inledning av matchen där gästande Gullringen inte riktigt kom upp i nivå. Positionsspelet var knackigt och det såg ut som att första 45 skulle bli mållösa. Då i matchens 42:a minut fick gulsvart ett gyllene kontringsläge. Efter en framskarvning av Rasmus Bexell kunde Rasmus Stahlin i friläge rulla in 0–1.

– Vi är annars väldigt ängsliga med boll första halvlek. I paussnacket sa vi att vi måste höja oss i alla moment, menar Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Visionen blev också verklighet till den andra halvleken. Nu var det ett Gullringen med mycket mer flyt där de nu vann in princip alla andra- och tredjebollar. I den 57:e minuten gav det resultat.

Anton Palmér kunde iskallt rulla in 2–0 till gulsvart återigen efter framspelning av Bexell. Det var en lyrisk Daniel Ohlsson vid detta skede.

– Ja det var verkligen skönt att sätta dit tvåan. Efter det kände jag att vi omöjligt kunde släppa det här, säger Ohlsson.

Hvetlanda började flytta fram för att vaska fram en reducering. Detta skapade mer yta för GGoIF och med 25 minuter kvar stänkte Rasmus Stahlin in matchavgörande 3–0. Vem som assisterade? Rasmus Bexell, för tredje gången.

Gullringen höll sedan ut och vann behärskat med 3–0. Segern gör att de hakar av sig just Hvetlanda som nu är hela tio poäng bakom på fjärdeplatsen.

– Skönt att komma tillbaka på vinnarspåret igen. Jag tycker vi hade kontroll på matchen rakt igenom, säger Daniel Ohlsson.

Extraplus får Alexander Svartz, Christian Simonsson, Rasmus Stahlin, Rasmus Bexell och Dennis Isaksson.

! Bexell. Tre assist och två mål på två matcher. Rasmus Bexell är het.

? Ostoppbara. Vad ska stoppa gulsvart från en topp två-placering?

0–3

Hvetlanda–Gullringen DIVISION 4 Målen: 0–1 (42) Rasmus Stahlin (Rasmus Bexell), 0–2 (57) Anton Palmér (Rasmus Bexell), 0–3 (66) Rasmus Stahlin (Rasmus Bexell).
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!