Gullringen tog en poäng

För fjärde matchen i rad tog Gullringen poäng. Denna gång borta mot serieledande Myresjö IF. - Naturligtvis får vi vara nöjda med poängen (1-1), säger Gullringens tränare Fredrik Falkevall.

Fotboll2011-06-07 06:22

Årets förmodligen svåraste match är avklarad för de gulsvarta. Myresjö borta på klassiska Myrvalla är ingen enkel uppgift. Gullringen klarade den med bravur - men oj vad de fick jobba.
Ett spelskickligt och tekniskt hemmalag spelade nästan ut hela sitt register i den första halvleken. De bjöd på läckra dribblingar i fart, bra rörelse och fint kortpassningsspel. Ett tillbakadraget Gullringen fick i princip ägna hela halvleken åt att jaga boll.

"Räknat med matchbilden"
- Jag är jättenöjd med vårt spel i första halvlek. Vi spelar med bra rörelse och vi har väldigt stort bollinnehav, säger Myresjötränaren Dejan Prvulovic.
Som ni vet är inte stort bollinnehav och vackert bolltrill detsamma som att skapa mycket målchanser. Ånej. Faktum är att Gullringen hade två heta lägen, båda genom Igor Cavkov på inlägg från Petter Svensson - och Myresjö "bara" tre. Ett av dem var ett skott från Milorad Smokovski som tog i utsidan av stolpen.
- Vi hade räknat med den här matchbilden. Myresjö är ett tekniskt och bra lag som är svåra att tas med, men vi försvarade oss mycket bra, tyckte Fredrik Falkevall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!