Gullringen vill studsa tillbaka direkt

PĂ„ onsdag kvĂ€ll tar Gullringens GOIF emot Stensjöns IF pĂ„ Gullemon. ”Vi mĂ„ste ta det som krĂ€vs”, sĂ€ger Gullringens trĂ€nare Daniel Ohlsson, som vill glömma den senaste plumpmatchen.

Gullringens GOIF vill hitta tillbaka till den vinnande formen igen. Mycket talar dock för att man fÄr klara sig utan Kevin Gaines.

Gullringens GOIF vill hitta tillbaka till den vinnande formen igen. Mycket talar dock för att man fÄr klara sig utan Kevin Gaines.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2018-06-19 17:33

Gullringens GOIF Ă€r ett topplag i division fyra och ligger pĂ„ en delad förstaplats nĂ€r snart halva sĂ€songen Ă€r spelad. Men nĂ€r man mötte bottenlaget Habo IF i lördags blev det bara 2–2 och en missad chans för Gullringen att gĂ„ upp i ensam serieledning. PĂ„ onsdag vĂ€ntar Stensjöns IF pĂ„ hemmaplan för de gulsvarta, som vill hitta tillbaks till det vinnande spĂ„ret direkt.

– Vi ska studsa tillbaka direkt och inte hamna pĂ„ nĂ„got skitspĂ„r och grĂ€va ner oss. NĂ€r vi förlorade mot TranĂ„s i april kĂ€nde vi vikten av att vinna nĂ€sta match och detsamma gĂ€ller hĂ€r. Vi mĂ„ste ta det som krĂ€vs för varandra och bara jobba vidare, sĂ€ger Gullringens trĂ€nare Daniel Ohlsson.

Plumpmatchen mot Habo senast Àr nu ett minne blott och man hoppas att det var det enda bottennappet för den hÀr sÀsongen. Till morgonens match blir det trots det inga större förÀndringar spelmÀssigt.

– Vi hade inte rĂ€tt instĂ€llning senast och kom sent in i duellerna. DĂ„ blev det svĂ„rt att jobba oss tillbaka. Vi har pratat inom laget och kommit överens om att vi inte kom upp i standard mot Habo. Men det kommer inte bli nĂ„gra stora Ă€ndringar nu till matchen mot Stensjön utan det blir viktigt att vi lĂ€gger fokus pĂ„ vĂ„rt spel vi alltid haft och gĂ„r in med rĂ€tt instĂ€llning, sĂ€ger Ohlsson.

Stensjöns IF har gjort en stabil sÀsong sÄ hÀr lÄngt och ligger pÄ en fjÀrdeplats med 17 inspelade poÀng. En vinst för bortalaget hade inneburit lite nerv i toppen av tabellen.

– Jag har egentligen ingen koll pĂ„ Stensjön alls, som med nĂ€stan alla andra lag. Men vi ska spela vĂ„rt spel Ă€ndĂ„, sĂ€ger Ohlsson.

Gullringen fÄr förmodligen klara sig utan Kevin Gaines till onsdagens match mot Stensjön. Han har kÀnningar i knÀt och kommer inte ta nÄgra risker.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!