Ted Åström Åberg behöver mer betänketid

Stanna i Gullringen eller gå tillbaka till IFK Tuna? Ted Åström Åberg har fortfarande inte bestämt sig. "Jag behöver mer betänketid", säger han.

Ted Åström Åberg har inte bestämt sig för om det blir spel i Gullringen eller Tuna kommande säsong.

Ted Åström Åberg har inte bestämt sig för om det blir spel i Gullringen eller Tuna kommande säsong.

Foto: Arkiv

Fotboll2022-01-29 13:00

Den allsidige spelaren är en dröm att ha i laget för många tränare. Tidigare har han aviserat att det står mellan Gullringen och IFK Tuna. Beslutet är inte fattat än.

– Det har varit lugnt på fotbollsfronten för min del på sistone. Jag har gjort någon enstaka träning med Gullringen sedan Karlo Goranci tillträdde. Jag har även haft kontakt med Tunas nya tränare Oskar Eriksson. Däremot har jag inte kommit fram till något beslut vilken klubb som jag ska välja, säger Åström Åberg.

Att beslutet dragit ut på tiden beror till stor del på läget med corona och den ökade smittspridningen.

– Jag drabbades själv för ett tag sedan och då var det inte läge att träna. Sedan har Gullringen haft sin verksamhet nedstängd en del på sistone. Därför har jag inte tänkt så mycket på fotbollen den senaste tiden. Jag kommer att ta den betänketid som jag behöver. Det kan mycket väl dröja då jag är rädd för att coronaläget kan leda till att det blir enkelserier den här säsongen också.

Att Gullringen spelar i tuffare serie i division fyra och att Tuna åkte ned i femman och får starta om spelar inte så stor roll för Ted när han ska bestämma sig.

– Efter att ha varit i Gullringen de tre senaste åren känner jag det gänget väl. Samtidigt har jag många kompisar kvar i Tuna och trivdes väl när jag var där också. För min del handlar inte fotbollen om att satsa järnet längre utan det handlar mest om att jag vill ha roligt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!