Gullringens mardröm fortsätter

Det verkar aldrig vända för Gullringens GoIF. Ny förlust mot Färjestaden (3-2). Nytt avgörande i matchens slutskede. - Vi förstör för oss själva, säger tränaren Nicklas Johansson.

Fotboll2012-06-04 06:29

Gullringens GoIF blöder. Alla har trott att det ska vända. Laget har ju trots allt varit nära i alla matcher. Mot Färjestaden var Gullringen överlägset. Men poäng - det blir det inte. Åtta omgångar har passerat. Gullringen står på en enstaka, fjuttig pinne och har åtta poäng upp till fast mark.
Mycket talar för att fjorton måstematcher återstår.
- Nu jävlar måste det börjar rulla in poäng. Annars får vi en extremt tuff höst, säger "Dansbo" som var rejält upprörd över förlusten:
- Efter många matcher är man arg och besviken men efter den här är man mer vansinnig på oss själva. Det är tokdåliga prestationer från vår sida som gör att vi inte gör fler mål och släpper in tre.

Mål direkt
GoIF var inte med från start och fick 0-1 i baken efter ett slarvigt uppspel. Därefter tog man över spelet, i stort sett helt och hållet. Färjestaden hotade med sin skicklige yttermittfältare Gustav Engvall - men annars var det bara Gullringen.
Igor Cavkov kvitterade i 38:e sedan han vänt bort en försvarare. Och i 66:e gjorde Cavkov även 2-1.
Men sedan började olyckorna för Gullringen. Bara fyra minuter hann passera innan Andreas Persson kvitterade.
- De får kvitteringen alldeles för fort och det är så dumt. Vi har inte råd att slappna av men i det läget vi är kanske man börjar tänka för mycket. Dragan (Zivic) och (Markus) Ahl gör det väldigt bra, men vi behöver många många fler.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!