Gullringens mardrömsbesked

I tisdags skulle André Xavier Reis ha anlänt till Gullringen. Men privata skäl fick stjärnan att stanna i Brasilien. Som ersättare har Gullringen blixtinkallat polacken Jakub Siezieniewski. - Det är ett jäkla avbräck, säger Gullringens Tom Lynbech, som skött kontakterna med André.

André Xavier Reis bestämde sig för att stanna kvar i Brasilien. Foto: Magnus Strömsten

André Xavier Reis bestämde sig för att stanna kvar i Brasilien. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Fotboll2013-04-12 06:44

André Xavier Reis har frälst Gullringen vid flera tillfällen och varit en stor del i ett antal räddade kontrakt i division tre. Första gången André kom till GoIF var inför höstsäsongen 2008. Därefter har han spelat i Gullringen under samtliga säsonger bortsett från 2010.
Förra hösten gjorde André sin kanske bästa sejour i klubben och i december blev han klar för en ny säsong i klubben.

Privata skäl
Så blir det inte. Med nio dagar till seriepremiären står det klart att André inte kommer tillbaka till Gullringen. 
- Det blev strul för honom i Brasilien. Vi hade hoppats att det skulle lösa sig in i det sista, men det sket sig på målsnöret. Han kunde inte reda ut det så snabbt, säger Tom Lynbech.
Vad är det som har hänt?
- Det är Andrés egen sak och inget jag vill ta med tidningen. Det är synd och tråkigt att han inte kommer, särskilt med så kort varsel.
Är det uteslutet att André kommer senare under säsongen?
- Jag vet inte. I dagsläget är det det, men går vi på dekis kanske vi kan få tänka om. Och går det bra för laget behöver vi honom inte ändå. Vi har fått göra rockader under tidigare somrar och det beror helt på hur det går.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!