Gullringenspelaren osäker på fortsättning

Anton Holm gjorde elva mål på sexton matcher i Gullringen den gångna säsongen, vilket var flest i laget. Nu kan Gullringen bli utan sin yttermittfältare.

Anton Holm gjorde elva mål i Gullringen 2019.

Anton Holm gjorde elva mål i Gullringen 2019.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2020-01-14 20:40

– Det är oerhört oklart hur det blir, säger Anton Holm när vi når honom på tisdagskvällen. 

Han har ännu inte tränat något med laget och vet inte om han över huvud taget ska spela fotboll i år. 

– Ska jag spela fotboll blir det i Gullringen. Det är inget snack om den saken, men som det ser ut för mig nu är det osäkert. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop livspusslet, så att jag hinner med fotbollen. Om jag ska spela vidare måste jag ge det en ordentlig chans. Jag vill inte göra något halvhjärtat. Då kan jag lika gärna strunta i det. 

Anton berättar att han trivdes bra i Gullringen den gångna säsongen:

– Det var en jätterolig säsong. När det flyter på och fungerar är det ju roligt att spela. Det gäller bara att man får ihop det också. 

Vilket håll lutar det åt?

– Det är oklart. Som det är just nu har jag svårt att se att jag kommer få ihop det. Samtidigt får man ha i åtanke att man inte blir yngre med åren. Jag börjar bli lite till åren, så det här kan vara sista chansen att spela såna härliga matcher. Serien är ju riktigt rolig, säger Anton. 

– Jag ska försöka hålla igång och komma ner på någon träning. 

Hur tycker du annars att det ser ut i Gullringen?

– Laget ser otroligt spännande år. Jag tycker att vi har ett bättre lag än förra året på pappret. Det är mer spännande. Det finns många duktiga fotbollsspelare.

Det återstår att se om Anton Holm blir en av dem. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!