Hägerstad vann efter fem matcher i rad utan seger

Hägerstad är tillbaka i vinnarspåret igen i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

Björsäters SK förlorade mot Hägerstads IF

Fotboll2022-06-04 14:22

Detta efter seger, 2-1 (1-0), mot Björsäter borta på Sätervallen. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Arvid Borell blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 81 minuter.

Hägerstad fick en bra start på matchen. Fredrik Turesson slog till, redan i 21:a minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. I 66:e minuten slog David Gustafsson till, och kvitterade för Björsäter.

Men med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Arvid Borell. 1-2-målet blev matchens sista.

Björsäter har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Hägerstad har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Hägerstads andra uddamålsseger.

Björsäter ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Hägerstad är på tionde plats.

Hägerstad tar sig an Vånga i nästa match hemma onsdag 8 juni 19.00.