Halvtidsledning blev bara en poäng för Kisa B

I halvtid hade Kisa B skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet hemma mot Falerum i division 5 Östergötland mellersta herr.

Kisa BK B spelade lika mot Falerums IF

Fotboll2022-09-30 21:15

Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i fredagens match, 2-2.

Det var Kisa B:s fjärde match i rad utan seger.

Kisa B tog en tidig ledning. Rasmus Bexell slog till, redan i 14:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Viktor Gustavsson och kvitterade för Falerum.

Först med sex minuter kvar att spela tog Falerum ledningen genom Filip Kindstrand.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Rasmus Bexell åter igen gjorde mål för Kisa B. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

I den 93:e minuten fick Falerum Kasra Erfanian Rad utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Kisa B har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Falerum har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Kisa B:s andra oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Kisa B på åttonde plats i tabellen, medan Falerum är på sjätte plats.

Kisa B tar sig an Björsäter i sista matchen borta lördag 8 oktober 15.00.