Han är Gullringens huvudspår som ny tränare

Gullringens GoIF har ett tydligt huvudspår som ny tränare. I går träffades parterna för att diskutera framtiden.

Peter Hellenstierna. Foto: Arkiv

Peter Hellenstierna. Foto: Arkiv

Foto:

Fotboll2015-11-04 10:37


- Om jag ska träna seniorfotboll nästa säsong så blir det i Gullringen, säger den lokalt kände och meriterade fotbollsprofilen.

En av Vimmerby IF:s a-lagstränare, Peter Hellenstierna (f.d. Arvidsson), kommer inte finnas med i organisationen kring föreningens seniorlag i fortsättningen. Nu är han nedflyttade Gullringens GoIF:s huvudspår som ny tränare inför den kommande säsongen i Elitfyran.

I går kväll hade Hellenstierna och representanter för klubben ett möte i Gullringen, där man gick igenom ett tänkbart kommande upplägg.

- Jag kan inte ge definitivt besked ännu. Jag har varit tydlig gentemot klubben med att jag behöver ett antal dagar på mig. Sedan får vi se om klubben kan vänta den tiden eller inte.

- Det handlar främst om att jag måste lösa en del privata saker för att kunna gå in i ett kommande tränaruppdrag till 100 procent, säger Peter Hellenstierna.

- Jag är en tråkig människa innan någonting är klart, så därför har jag inga kommentarer, skrattar Gullringens sportchef Patrik Wärnehall när vår tidning når honom för en kommentar.

Läs mer i torsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!