Stefansson frälste SVIF – avgjorde sent mot Ariel

Snacka om viktig seger... Södra Vi IF hittade ett avgörande mål i den 82:a minuten hemma mot Ariel och har nu verkligen kontakt med toppen.

Jubel i Södra Vi IF. Nu är man verkligen inblandade i striden om kvalplatserna.

Fotboll2022-07-02 18:30

Hannes Stefansson blev Södra Vis stora hjälte hemma på Ulfveskog under lördagen. Han gjorde först 1–0 tidigt i den första halvleken, innan IF Ariel kom tillbaka i slutet på densamma.

Med knappt tio minuter kvar att spela dök Stefansson upp igen och frälste SVIF, med det avgörande 2–1-målet.

Södra Vi är nu uppe på 20 poäng i "femman" och har bara fyra poäng upp till kvalplatserna. Tabellen ser annars oerhört jämn och spännande ut. Det skiljer endast fem poäng mellan andraplacerade IFK Västervik och niondeplacerade Ariel.

SVIF har en match kvar innan uppehållet. Den spelas på onsdag, borta mot Storebro IF.

Sporten har sökt SVIF-tränaren Patrik Nilsson.

Unge Hannes Stefansson gjorde båda målen för Södra Vi mot Ariel.