Här är våra val till Veckans 11: "Som han slet, som han drev på"

Ny vecka. Ny elva. Här är våra spelarval till listan den här gången.

Isack Thuresson och Jonathan Arvidsson tar båda plats i Veckans elva. Djursdalaspelarna var framträdande när Tjust besegrades.

Isack Thuresson och Jonathan Arvidsson tar båda plats i Veckans elva. Djursdalaspelarna var framträdande när Tjust besegrades.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2024-05-15 17:00

Målvakt:

Billy Inkoom, Lojal

Det blev visserligen däng mot topplaget Fågelfors i tisdags med 5–2. Bara några dagar innan höll Venagänget nollan när de besegrade Stjärnan med 1–0. Billy var kort och gott suverän i målet. 

Backar:

Felix Stejdahl, HM IS

Hultsfred hade inte mycket att säga till om på Hjältemon. HM IS var klassen bättre och borde ha vunnit med större siffror än de 3–1 som de gjorde. Lagets försvarsspel var mycket bra, där mittbacken Felix Stejdahl stack ut. 

Jonathan Arvidsson, Djursdala

Från klarhet till klarhet. Det passar in på Djursdalas ytterback, som mer och mer verkar ha cementerat en ordinarie plats i laget. Mot Tjust gjorde han förmodligen sin bästa match i DSK-dressen.

Isac Green, Storebro

Uddamålsförlusten mot BOIF var visserligen en missräkning, men det fanns ändå en hel del ljusglimtar i Storebro IF. En av dem var pådrivaren Isac Greens insats.

undefined
Charlie Olsson var planens bästa spelare mot IFK Tuna.

Mittfältare:

Charlie Olsson, Hultsfred

Vilket ankare! Charlie Olsson var otroligt bra – igen. Som han slet, som han sprang, som han drev på sitt HFK i derbyt mot IFK Tuna. Han var planens i särklass bäste spelare. Kaptenen är ovärderlig för sitt lag.

Isack Thuresson, Djursdala

Mål, mål, mål...DSK hade lilla julafton när de på tre minuter i inledningen på den andra halvleken gick från 0–0 till 3–0. Isack Thuresson var inblandad i alla då han satte två själv och spelade fram till ett. Gjorde sin bästa insats i en egentligen för honom ovan roll centralt på mittfältet. 

Oskar Stejdahl, Vimmerby

Det blev en ganska konstig och ryckig match mellan VIF och Waggeryd. I vilket fall styrde Oskar Stejdahl spelet centralt på mittfältet och visade klass i passningsspelet och med sitt lugn med bollen. 

Martin Höglind Stridell, Gullringen

Gullringen tog en vrålviktig 1–0-seger hemma mot Aneby. Martin Höglind Stridell var en av lagets bästa spelare i det här vinsten som innebär att gulsvart har fortsatt häng på toppen.

undefined
Eddie Lundin var Tunas bäste mot HFK.

Anfallare:

Daniel Rambin, Rimforsa

Urladdning, målfest, propagandalir. Ja, allt det där bjöd Rimforsa på mot Sturefors/Hjulsbro B. Och Daniel Rambin, ja...vad ska vi säga. Den skicklige anfallaren slog till med fyra av Rimforsas åtta mål. 

Eddie Lundin, IFK Tuna

Det finns mycket fotboll i Tunas skicklige mittfältare/anfallare. Det visade han inte minst mot Hultsfred i måndags. Utöver sina två mål stod han för många fina individuella prestationer. 

Qalid Aden Haji, Rimforsa

Ännu i raden av många unga fotbollstalanger i Rimforsa. Teknikern var mycket bra när RIF tog en storseger senast.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om