Här är frimånadens vinnare

Först kom målvakten Robert Hagelin tillbaka. Det var bara början... "Vi har fått in flera nygamla spelare. Det känns väldigt bra", säger David Israel i Hjorted/Totebo.

Robert Hagelin är en av flera återvändare i Hjorted/Totebo.

Robert Hagelin är en av flera återvändare i Hjorted/Totebo.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2018-11-27 15:45

Laget hade en tung fjolårssäsong och kom sjua i division sex Vimmerby. Men... de avslutade serien på ett övertygande sätt. Och det går sannerligen inte att klaga på inledningen av frimånaden så här långt. Hjorted/Totebo är något av frimånadens vinnare så här långt i trakten.

– Vi har lyckats bra, absolut, säger David Israel.

På hemvändarkontot finns än så länge fem spelare: Robert Hagelin från Västerviks FF, Daniel Öhlund, IFK Västervik och så trion från Ankarsrum: John Nilsson, Martin Arvidsson och Robin Arvidsson.

– Vi har haft fokus på att försöka få tillbaka egna produkter och det har vi lyckats bra med.

Det är framför allt en värvning som sticker ut: Robert Hagelin.

För två år sedan gjorde han en dundersäsong och höll nollan i drösvis med matcher. Sedan lockade lir i division fyra och Västerviks FF. Nu är han alltså tillbaka.

– Vi hade lite bekymmer på målvaktsposten förra året. Andreas Sandskog stod i början, innan han blev skadad. Sedan alternerade vi tills vi fick in Herman Selerud i slutet. Nu har vi två målvakter och det är klart att Robert betyder mycket för oss, säger Israel.

Just Andreas Sandskog är det enda tappet så här långt. Han återvänder till Ankarsrum.

Har ni mer på ingång?

– Ja, det kanske finns en del, men inget är klart.

På tränarsidan fortsätter Fredrik Lindström att leda laget. Han kommer även att spela, precis som nye assisterande tränaren Robin Nilsson.

Som ett halvt nyförvärv kan vi också lägga till Tom Nilsson, som kom tillbaka till klubben i höstas efter några säsonger i IFK Tuna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om