Här är IFK:s Europa-trupp

2–0 är resultatet från första matchen. Ikväll ska IFK Norrköping ta sig vidare i Europa League – och här är truppen som Jens Gustafsson tagit ut.

Foto: Stefan Jerrevång/TT

FOTBOLL2019-07-18 14:17

St Patrick's Athletic står med ryggen mot väggen.

0–2-förlusten på Richmond Park för en vecka sedan sätter irländarna i en prekär sits inför kvällens retur på Östgötaporten.

– Vi ska göra en minst lika bra match som senast. Nu har vi hemmaplan och fansen med oss. För dem (St Patrick´s) så blir det lite nytt med konstgräs, så vi ska anpassa vårat spel efter det. Det som vi brukar göra att ha ett snabbt och starkt omställningsspel och flytta bollen väldigt bra. Vi har goda förutsättningar, sa Christoffer Nyman till Sporten i går.

Jens Gustafsson har tagit ut truppen till matchen. Alexander Jakobsen som inte är i kapp träningsmässigt lämnas utanför.

Liksom Kevin Àlvarez som har svårt att slå sig in i laget.

Om IFK Norrköping tar sig vidare väntar det vitryskt motstånd i form av Dinamo Minsk eller lettiska Liepaja i andra omgången. Det är klart att IFK Norrköping inleder hemma.

Pekings trupp

Målvakter: Isak Pettersson, David Mitov Nilsson.

Backar: Henrik Castegren, Rasmus Lauritsen, Kasper Larsen, Filip Dagerstål.

Mittfältare/anfallare: Lars Krogh Gerson, Alexander Fransson, Gudmundur Thorarinsson, Simon Skrabb, Christoffer Nyman, Jordan Larsson, Egzon Binaku, Kalle Holmberg, Simon Thern, Ian Smith, Andreas Blomqvist, Sead Haksabanovic.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!