Här är oddsen för de lokala fotbollslagen

Tycker du att 40 gånger pengarna på att Rimforsa IF tar hem Östgötafyran är lockande, att IFK Tuna är spelvärda till 14 gånger degen i den östra Smålandsserien eller får kanske Vimmerby IF:s odds på 9,50 i den nordöstra trean dig att dregla? I så fall – skynda fynda, för nu är oddsen satta.

Läge för Västerviks FF-jubel den här säsongen? Ja, åtminstone om man får tro de odds som är satta för de lokala fotbollslagen i sina respektive serier.

Läge för Västerviks FF-jubel den här säsongen? Ja, åtminstone om man får tro de odds som är satta för de lokala fotbollslagen i sina respektive serier.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2018-04-06 17:35

Nu har spelbolaget Nordicbet satt sina odds för vinnande lag av de kommande division tre- och fyraserierna.
Och vi kan direkt konstatera att man inte håller före detta division 2-laget Vimmerby IF särskilt högt i den nordöstra trean.

VIF rankas sexa och har fått ett odds på 9,50 som seriesegrare. Assyriska från Norrköping ses som favorit till 3,10. Därefter följer Tenhult, Eneby, Myresjö-Vetlanda och Grebo.
Sist tippas Högsby till 20 gånger pengarna.

I division fyra Småland Östra lyfter bolaget fram två av våra lokala lag som favoriter. Överst i oddslistan hittar vi Västerviks FF till 2,45 och tätt därefter Hultsfreds FK till 2,85. Därefter följer Kalmar AIK, Hossmo och Pukeberg. I botten återfinns Blomstermåla som tippas till 40,00.

Gullringens GoIF, i division fyra Småland Norra, rankas som tvåa efter Tranås FF. Oddsen på dessa båda lag är 3,30 respektive 2,50.
Nykomlingen IFK Österbymo placeras, tillsammans med Habo, Mullsjö och Stensjön, i botten med ett odds på 20,00.

Tilltron till Rimforsa IF i den västra Östgötafyran är minimal. Ja faktiskt så liten att Nordicbet tror att laget kommer åka ur och ner i i division fem. RIF:s 40 gånger pengarna slås endast av Ljungsbro som spelas till 50,00.
Mjölby AI hålls som favoriter till oddset 2,15 före Linköpingslaget AC Studenterna på 2,80.

Som du vet är ju odds en sak och verkligheten en helt annan.
Men om du lockas av oddsen hos något av de bolag som hittills släppt dem på den lokala fotbollen, bör du nog skynda dig på. Förändringarna brukar nämligen vara både snabba och stora hos lagen där tipparna tycker att spelbolagen är fullständigt ute och cyklar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!