Här är spelarna som förstärker Gullringen

Som vi tidigare skrivit har Gullringen gjort klart med Kisaspelaren Samuel Lindell. Nu står det också klart att Robin Gustafsson går tillbaka till moderklubben, precis som Daniel Johansson. "Vi är jättnöjda med de här killarna", säger Patrik Wärnehall i sportgruppen.

Under måndagen presenterade Gullringen tre nya spelare: Robin Gustafsson från Djursdala, Samuel Lindell från Kisa och Daniel Johansson från Södra Vi.

Under måndagen presenterade Gullringen tre nya spelare: Robin Gustafsson från Djursdala, Samuel Lindell från Kisa och Daniel Johansson från Södra Vi.

Foto: Privat

Fotboll2020-11-23 12:24

Tre nya spelare på ett bräde. Ja, Gullringen kan glädjas över förstärkningarna – och kanske lite extra då när två av dem är hemvändare. Kvicke och energiske allroundspelaren Robin Gustafsson kommer närmast från en säsong i Djursdala SK. 

– Vi får in en rutinerad spelare som har många kvaliteteter. Robin har också erfarenhet från när vi spelade i division tre. Nu behöver han få upp sin fysiska status igen och det finns det tid till med en försäsong framför oss, säger Wärnehall.

Mångsidige backen Daniel Johansson väljer nu också alltså att återvända till klubben han fostrades i. De fyra senaste åren har han med framgång spelat i grannföreningen Södra Vi IF. 

– Det är en speedig ytterback som vill ha en ny utmaning i karriären. Danne kommer precis som de andra nyförvärven definitivt vara med och konkurrera om en plats i startelvan. Och det känns bra att både Robin och Daniel är Gullringenskillar. 

Nyförvärven är välkomna tillskott till Gullringen, som sedan tidigare tappat Haris Dreco till Vimmerby, Martin Johansson till Målilla GoIF och Rasmus Stahlin till Djursdala SK. 

Den 21-årige mittfältaren Samuel Lindell är också ny inför kommande säsong, liksom målvakten Petter Gustafsson, som vi skrivit om tidigare. 

– Precis som med Robin behöver Samuel jobba upp sin fys. Han är en härlig bollspelare med fin bollbehandling. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!