De tar plats i veckans elva: "Var briljant"

Många spelare stod för fina prestationer under veckan som gick. Här är de som tar plats i veckans elva!

David Lund, Martin Brorsson och Tom Nilsson är några av spelarna som letar sig in i veckans elva.

David Lund, Martin Brorsson och Tom Nilsson är några av spelarna som letar sig in i veckans elva.

Foto: Arkiv

Fotboll2023-05-16 16:00

MÅLVAKT:

Petter Gustafsson, Gullringens GoIF: Målvakten höll nollan i den historiskt sett svåra bortamatchen mot Tenhult. Är lugn i sitt spel och skänker en trygghet till laget. Bra med fötterna, dessutom.

BACKAR:

Martin Brorsson, Södra Vi IF: Inledde som innermittfältare men fick kliva ned som mittback när SVIF åkte på ett rött kort i derbyt mot Djursdala. Där skötte han sig utmärkt. SVIF hade länge ledningen men tappade sedan till 2–2 mot slutet.

Christoffer Borsiö, Djursdala SK: Hemmalagets bästa spelare i derbyt mot Södra Vi. Visade fina kvaliteter i sina uppspel och var brytningssäker. Hittade ett fint samarbete med Albin Isaksson i mittförsvaret.

Victor Okeji, Gullringens GoIF: Stor, stor matchhjälte för Gullringen med matchens enda mål mot Tenhult. Okeji har fått en bra start på säsongen och bidrar med poäng. Har en oerhörd snabbhet och förmåga att ta sig runt på sin vänsterkant. Även bra bakåt.

David Lund, Rimforsa IF: Backen var en av RIF:s bästa när laget vann med 3–2 mot LSW i den luriga bortamatchen. Är så, så viktig för sitt lag och har en stor roll i att defensiven ska fungera.

undefined
David Lund, Rimforsa IF.

MITTFÄLTARE:

Bellal Adem Nur, Djursdala SK: Den tekniske mittfältaren kom in och förändrade matchbilden för DSK mot Södra Vi. Tog tag i bollen och vågade ta egna initiativ. Spelade fram till reduceringen och ordnade sedan själv kvitteringen i slutet, med en härlig halvvolley. 

Kushtrim Krasniqi, SK Lojal: River och sliter. Är en betydelsefull spelartyp i Lojal. Har en stor del i att division 6-laget fått en fin start på säsongen, med två raka segrar. En av planens bästa mot Gunnebo senast.

Tobias Nilsson, Hultsfreds FK: Bäst i HFK borta mot Stensjön, i det som också blev en 4–0-seger för hans lag. Gick verkligen i bräschen nu och visade vägen efter den tunga derbyförlusten mot Gullringen.

ANFALLARE:

Daniel Rambin, Rimforsa IF: Ett återkommande namn. Det är inte så konstigt. Rambin har fått ordentlig fart på målproduktionen och har skjutit RIF mot toppen i division 4. Två nya mål senast.

Ibrahim Haddar, Hultsfreds FK: Briljant i den första halvleken mot Stensjön. Tröttnade i den andra halvleken, mycket på grund av sin förkylning.

Tom Nilsson, Hjorted/Totebo: Ingen skräll att Nilsson hänger på i toppen av skytteligan i division 6. Stod för två mål mot Hebe senast, när hans lag vann med 3–2. 

undefined
Hjorted/Totebos anffalare Tom Nilsson har fått en bra start på säsongen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!