Haris hittade rätt två gånger om: "Besviken"

Både Stensjön och Gullringen tipppas bli topplag i den heta division fyra-serien. I lördags möttes de. Haris Dreco gjorde Gullringens båda mål i 2-2-matchen. "Jag är besviken att vi inte vann".

Haris Dreco gjorde Gullringens båda mål.

Haris Dreco gjorde Gullringens båda mål.

Foto: Arkiv

Fotboll2020-08-08 20:35

Gullringens GoIF har öppnat serien starkt, med två raka 4–0-segrar. Efter bortamötet mot fjolårets serietrea Stensjön är poängskörden nu uppe i sju pinnar – och tio gjorda mål. De två senaste stod anfallaren Haris Dreco för, som nu gjort tre totalt. Ett färre än anfallskollegan Erik Ståhlgren. 

– Visst var det bra att ta poäng borta mot Stensjön, men alla vi i laget var nog besvikna efteråt. Och det var faktiskt skönt. Vi ville verkligen vinna och hade också bra chans att göra det, säger Dreco. 

Han inledde målskyttet i matchen, då han i friläge satte 0–1. Repliken på Runevallen kom tämligen omedelbart. 

– Jag tycker att vi är det bättre laget i första halvlek. Vi får till ett bra presspel och när vi slår de längre passningarna till Erik och mig, så har Stensjön det ganska svårt. 

Efter skott och egen retur, så hittade Rasmus Stahlin fram till Haris Dreco, vars tåfjutt hittade nätet.

1–2 var också ställningen i halvtid. 

Efter paus tappade Gullringen sitt spel, Stensjön tog över och skicklige Martin Brtan skickade in kvitteringen. 

– Nja, det gick lite för enkelt. Vi blir tyvärr passiva och han dribblar sig igenom fyra spelare innan han sätter dit den. 

I slutet av matchen hade båda lagen lägen att avgöra, bland hade Haris Dreco en fin möjlighet. Men, 2–2 till slut och delad pott. För Gullringen väntar nu närmast ett hyperintressant derby hemma mot IFK Tuna. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!