Hasse vill se glädje och engagemang

Mycket är nytt i Gullringens GoIF. Nytt tränarpar, nytt spelsystem och en hel del nya intressanta spelare. - Det känns bra, riktigt roligt, säger Hasse Karlsson inför seriestarten mot Söderköping.

Hasse Karlsson vill bidra med glädje och engagemang som tränare för Gullringen.

Hasse Karlsson vill bidra med glädje och engagemang som tränare för Gullringen.

Foto:

Fotboll2013-04-19 07:11


Kring en seriepremiär brukar det alltid finnas en viss osäkerhet. Ligger vi i rätt fas? Hur är formen? Hur pass bra är motståndet?
Det finns absolut ingenting som tyder på en gnutta osäkerhet när vi träffar Gullringens nye tränare Hasse Karlsson inför premiären. Ånej, han utstrålar sin vanliga glädje och optimism.
Där bakom finns ändå funderingarna, tankarna:
- Jag förstår att Gullringen haft det ganska tufft under våren de senaste säsongerna. Vi har haft en tunn trupp på försäsongen, inget snack om saken. Vi har ställt in tre träningsmatcher, men grabbarna har gjort det riktigt bra. De har gnuggat på.
- Jag vet också att sportgruppen jobbat hårt för att värva lokala killar, men det är inte alltid enkelt.

Nyförvärv som tillför
Nu är vintern, försäsongen och träningsmatcherna lagda åt handlingarna.
På lördag börjar allvaret. Seriespelet.
Förutsättningarna är också delvis nya. Konkurrensen har hårdnat betydligt.
Från Brasilien har Addysson anlänt, från Polen Jakub Siezieniewski och från USA James Weber. Lägg därtill att talangen Marcus Oskarsson Johansson förra veckan bestämde sig för Gullringen.
- Det är klart att det är bra för oss. De här tillför mycket till gruppen och laget. Synd bara att André inte kom hit. Vad jag förstår så är han en riktig glädjespridare och en duktig fotbollsspelare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!