Frödinge tillbaka på vinnarspåret. Hattrick när Fårbo krossade Målilla. Här är allt från gårdagens lokalfotboll.

Hugo Sandin stod för matchens prestation efter sin assist till Oskar Nilsson.

Fotboll2023-06-20 17:30

Hebe-Frödinge/Brantestad SK 0–1 (Div. 6)

Hugo Sandin var en av de spelare som gjorde skillnad. Han stod för ett fint inlägg till Oskar Nilsson som lyckades avgöra matchen i den 77:e minuten. Frödinges tränare Johan Bengtsson var dock inte nöjd med matchen.

– Vi för spelet men skapar inte några vidare chanser. Hebe hotade oss aldrig och vi borde ha gjort mer ut av det, säger Johan Bengtsson.

Lars-Henrik Karlsson fick mycket beröm efter att han presterade bra på en ovan position som innermittfältare.

Fårbo-Målilla GOIF 7–0 (Div. 6)

Fårbo startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen efter bara fem minuter. Målilla hade svårt att komma till skott och istället utökade Fårbo. I den 74:e minuten fullbordade Adam Bredmar sitt hattrick och matchen slutade 7–0 till hemmalaget.

– Vi faller igenom ganska rejält och finner inte skuggan av en chans. Ytterst tråkigt med tanke på vårt tabelläge, kommenterade Målillas tränare Roger Rönnlund.

Horn/Hycklinge-BOIF 1–3 (Div. 6)

BOIF gjorde matchens första mål. Sedan kvitterade hemmalaget genom Victor Damm. In på andra halvlek fick BOIF klara sig utan Anton Vernersson Jonsson som blev utvisad. Trots en man mindre utökade Isac Torlamb två gånger om och sköt hem segern till gästerna.

Rimforsa IF B-Mantorp 2–2 (Div. 5)

Mantorp hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Rimforsa i division 5. I andra halvlek kom Rimforsa mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Målgörare för hemmalaget var Sam Lenneman Söderberg och Tobias Lundh.