Hebe utklassade Gamleby FF - vann med 8-0

Hebe övertygade när laget vann på bortaplan mot Gamleby FF i division 6 Vimmerby herr i fotboll med hela 8-0 (2-0).

Gamleby FF förlorade mot IF Hebe

Fotboll2024-06-08 13:55

- Det är egentligen inget snack, trots att vi inte är 100% idag så maler vi ner dem till slut. Gamleby ska ha en stor eloge ändå, de spelade för två dagar sen men ger inte upp och har en bra attityd matchen igenom, kommenterade Hebes tränare Johan Nilsson efter matchen.

Hebe har nu sju raka segrar. Gamleby FF har sju förluster i rad.

Matchen var mållös till Hebe tog ledningen i 23:e minuten, genom William Music på straff.

Hebe gjorde 0-2 i 34:e minuten, ännu en gång genom William Music. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Johan Nilsson och ökade ledningen för Hebe.

I 60:e minuten nätade Axel Andersson Landholm, och gjorde 0-4.

I den 74:e minuten ökade Robin Söderholm ledningen ytterligare.

Oskar Huovinen ökade Hebes ledning i 77:e minuten.

Bara tre minuter senare var det William Music som såg till att Hebe ökade ledningen på nytt, till 0-7, och därmed fullbordade William Music sitt hattrick.

Hebe gjorde också 0-8 genom Tobias Nilsson i 89:e minuten. 0-8-målet blev matchens sista.

William Music gjorde tre mål för Hebe.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Gamleby FF på tionde och sista plats och Hebe i serieledning.

Nästa motstånd för Hebe är Horn/Hycklinge. Lagen möts torsdag 13 juni 19.00 på Silvervallen.