Herman Danielsson tvåmålsskytt när Mörlunda vann

Mörlunda vann mötet med Långemåla borta med 4-1 (2-0) på tisdagen i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Långemåla IF förlorade mot Mörlunda GIF

Fotboll2023-05-23 21:01

Matchen var mållös till Mörlunda tog ledningen i 37:e minuten, genom Herman Danielsson.

Mörlunda ökade ledningen till 0-2 på tilläggstid i första halvleken, återigen genom Herman Danielsson. Med en halvtimme kvar att spela fick William Steinholtz träff på straff och ökade ledningen för Mörlunda.

I 65:e minuten slog David Alvinsson Hilberth till, och reducerade åt Långemåla. Men mer än så orkade Långemåla inte med.

Mörlunda ökade ledningen till 1-4 bara två minuter senare genom Abdullah Al Hariri. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Långemåla har fem förluster och 4-24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mörlunda har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 10-7 i målskillnad.

Långemåla har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Mörlunda har åtta poäng.

I nästa omgång har Mörlunda Fliseryd hemma på Lillesjö IP, tisdag 30 maj 19.00.