HFK orkade inte stå emot tufft Ariel

Underläge 2–0 efter knappt tio minuter. Det blev för tufft för Hultsfred som föll med 4–1 till slut hemma mot Ariel.

Ett rejält regn och åskoväder gjorde att matchen mellan HFK och Ariel fick brytas ett tag.

Fotboll2021-08-13 21:28

Det small alltså två gånger på kort tid i upptakten av matchen. Hultsfreds för övrigt stabile målvakt Erik Hoffman fick vittja nätet frekvent.

– Spelmässigt och chansmässigt är det ändå ganska jämnt sen, men Ariel är fysiskt starka och spelar bra efter sina förutsättningar, sa HFK-tränaren Krister Borgh.

I mitten av andra halvlek bröts matchen ett tag efter att ett kraftigt regn- och åskoväder dragit in över Knektavallen. När matchen kom igång igen reducerade HFK till 2–1 genom Sebastian Strömbom. Ariel vann säkert ändå efter två snabba mål på slutet.

– Vi kan bättre och det behövs nästa gång mot seriefavoriterna Djursdala, sa Borgh.